Och där sprack det…

Ut i blom!

Syrenen har slagit ut i dag! Senare än förra året, men ändå. Vilken lycka! 

Nu är det vår eller tja nästan sommar. 

Vår kravmärkta black cherry tomatplanta har fått flytta ut lite sporadiskt i växthuset för att den blivit så stor. Så i morgon måste jag köpa jord så att jag kan sätta ut samtliga tomatplantor så de kommer till sin rätta miljö. Jag ska faktiskt spara lite plats pga att jag inte sått några gula i år och förra året så var de de godaste, vilket innebär att jag måste köpa färdiga plantor.

Citronträdet har fortfarande inte visat något livstecken. Och jag som kämpade så mycket i höstas med att snurra in det i säckväv, granris och plast. Rädd för åbäket blev jag också. Så pass så att jag fick investera i ett par gardiner så jag skulle slippa se det inifrån vardagsrummet…

Men i och med dödläget så ryker det i morrn. Trist, men så är det!

Fint ska jag göra i växthuset och då platsar inte ett träd med döda grenar. 

Nu vill jag ha det grönt och skönt med doft av tomatplantor då jag sitter där. En svag doft av syrénblommor skadar inte heller och det enda som krävs…. är att jag öppnar dörrarna lite på glänt. 

Sommaren 2017. Välkommen säger jag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s