Guldlock

Idag klippte jag dottern med guldlockarna utomhus. Det kan man göra så här års om det är vindstilla. Perfekt ju, för man slipper nämnligen dammsuga upp alla små hårstrån som hamnar precis överallt. 

Hon blev nöjd och är hon nöjd så är jag nöjd. 

Nått annat jag är nöjd med är att jag såg två stora bondsyrener på en allmän plats när jag skjutsade hem sonens kompis idag. Det var inte så att jag tvärbromsade. Jag skjutsade hem kompisen först. Stannade till i en korsning för att kunna ta den snabbaste vägen tillbaka, för att plocka mig en bukett med ljuvligt doftande blommor så att våra lite mer nyplanterade buskar kan få växa till sig. Det är inte läge att klippa i dem i år. 


Dessa både doftar ljuvligt och är otroligt vackra att titta på. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s