Då man är lite löjligt kär

När jag var liten så var inte min dröm att få en enhörning eller att gifta mig i en stor vit klänning… den var inte heller att ha den perfekta trädgården (det kom på andra plats), utan det var att äga en Porsche. Hur drömmen kom har jag ingen aning om, men när man besöker #hotelrivierastrand i Båstad en kväll som denna så inser jag att drömmen inte är helt passé. Löjligt glad blir jag när jag skuttar runt dessa skönheterna på detta fantastiska hotell och med denna utsökta maten i magen.


Tja en eller tre av dessa kan jag i alla fall tänka mig. 

2 kommentarer Lägg till

 1. Märith simon skriver:

  Eller hur?
  Tack för igår!

  Gilla

  1. flitigaliza skriver:

   Tack själv! Det var supermysigt!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s