Blåbär och choklad – bra för det mesta

Blåbär sägs vara bra för synen och magen. De ska visst även hjälpa till och skydda mot sjukdomar som Altzheimers, samt att de är bra för blodtrycket.  

Jag börjar tycka att det var ganska smart att plantera två blåbärsbuskar förra hösten. 
Någon fakta om vita blåbär besitter jag inte så jag hoppas att de byter färg inom kort. 

Jag har även läst en artikel om att choklad är bra för att minska risken för hjärtflimmer med 10-20%. Visserligen så står det att studien är baserad på 100 gram per månad. Fri tolkning tycker jag. Så jag tolkar det givetvis som en minion hade gjort…. det måste betyda att om jag då äter 1kg choklad per månad så har jag minskat risken helt;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s