Jag har ont i händerna

on

Om man ska ha gäster på midsommarafton som vi ska ha så är det dags att sätta igång med förberedelserna så att man inte behöver stressa de sista dagarna. Eller framförallt; på självaste midsommarafton. 

Det jag inte hade räknat med var att grannen skulle komma på att klippa häcken. Just idag.

Det innebar för mig ett himla vispande för att få ihop marängerna och att klippa häck tills batteriet tog slut. Tur i oturen får man väl säga. Jag hann bara en sida, men det räckte för att knäcka mina händer. 

Jag får ta nya tag i morgon utan marängvisp och med ett fulladdat batteri. 


Vi, jag och dottern (för hon hjälpte också till) hann med att göra bilar-pannacotta också. 

Lätt att göra. 

9 dl grädde och två påsar bilar. Dela färgerna i tre högar. Smält en färg i taget i 3 dl grädde. För varje färglager ska smeten kylas i kylskåp i ca 2 h så att det stelnar. Tidskrävande, men gott har jag hört. 

Nu klantade jag mig så våra blev bara tvåfärgade + de ska så småningom dekoreras med tre små bilar också. OM de står kvar i kylen när jag hunnit handla en till godispåse. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s