Mitt lilla smultronställe

Tisdag. Min favoritdag. 

Idag har jag verkligen haft semester. 

Jag steg upp. Åt god frukost. Duschade. La mig på soffan och läste en bok. Blev lite trött och somnade. Väcktes av att lunchen var klar. Åt. Dukade undan. La mig på soffan. Läste vidare. Vilade. Fick besök av min gamla barndomsvän med barn, vilket var fantasiskt kul, intensivt och underhållande. Städade undan. La mig på soffan och läste ut boken. 

Vilket problem detta innebar. Vad skulle jag nu göra? Jomen duka lite. Sälja in boken till brorsan och sen äta igen. 

Oj vilken härligt underbar andradag på semestern. 

Här har jag ägnat ett par timmar idag. Både vakna och sovandes.

PS. Det är åkerbär på bilden, inte smultron DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s