Hur kul blir det när Agda får bestämma?

På grund av att vår humle blivit förstörd under vår Norrlandstripp av X antal larver så tyckte jag att det var ett ypperligt tillfälle att klippa bort bladen med hål i och samtidigt släppa ut hönsen. För det gick ju så bra igår… 

Fem minuter gick, femton minuter gick. Lillfisen hoppade ut och då tänkte jag ”äntligen lite sällskap” men sen kom Agda ut och uppenbarligen så hade hon bestämt sig för att idag ska inga hönor roa sig. För hon flaxade till och i ett nafs så var lillfisen inne i buren igen. 

Hur länge jag än klippte och hur mycket jag än försökte locka dem att komma ut så var det omöjligt.

Det heter envis som en åsna, men jag skulle vilja ändra det ordspråket.

Mina armar gillade inte att jag klippte blad från humlen. Verkar vara starka grejer det där. 


Tur att det bara svider lite när man kommer åt utslagen, eller när man saltar in tio gurkor. 


Det lär vara värt det. Om de så är hälften så goda som fjolårets.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s