Beslutsångest delux

on

När man kommer hem från den sista inbokade etappen på semestern och den inte är slut än (en vecka kvar) så uppstår plötsligt beslutsångest delux. Jag har lite smått panik för att jag vill maxa vår semester så gott det går med upplevelser. 

Det är ju trots allt det man gjort tillsammans man minns OCH att gräsmattan var brun halva sommaren även om det inte var sol….

Därför har jag denna dag varit rätt splittrad. Hur ska vi nu nyttja denna ledighet till fullo?

Jo man börjar med att leta utlandsresor på nätet, ringa en resebyrå för att man inte tror det man läser (allt var fullbokat i morrn), man dividerar med familjen, pratar med brorsan och messar en kompis. 

Vad kom vi då fram till? Jo att vi (jag och barnen) ska åka en sväng till huvudstaden nästa vecka. När och antal dagar och vad vi ska göra planerar vi i morrn. Nu kan jag åtminstone sova gott i natt. 

Yes alltså. Semestern är inte slut än. Nu ska jag ut och klippa gräset som pga en veckas regn och för att det var två veckor sen sist jag klippte det, faktiskt är grönt och vildvuxet och även invänta grannarna som ska få smaka vår hemmalagade blåbärspaj (blåbär som svärmor plockat – vi tackar för det😉) inom kort. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s