Planering för att maxa tiden

I morse lyste solen. Vad det innebär en ledig dag är att jag dricker mitt morgonkaffe utomhus. Idag åt jag även frukost där för jag visste att det kunde ta lite extra tid då jag behövde kolla flyg och tågbiljetter till Stockholm.

Efter en liten stund gav jag upp. Det skulle bli galet dyrt att åka dit. Jag kliade mig i huvudet. La undan ipaden och vattnade i växthuset. 

Jag kunde inte riktigt släppa det där med en utlandsresa och gjorde ett sista försök på totalt 1,5 h (kö + prat) med Ticket för att höra om de fått in någon restresa, men icke sa Nicke. Det var helt omöjligt att hitta något vettigt.

Jag berättade för familjen att det inte blir någon resa nånstans och la fram tre/fyra utflyktsmål på bil- och cykelavstånd hemifrån istället. Jubel och rop blev det inte direkt så mannen tipsade mig om att kolla en tågresa från annan ort än den närmaste så att vi skulle slippa byta tåg på vägen upp och VIPS så tändes hoppet igen. 

Tågresa till Stockholm är bokad. Jag och barnen åker och de är supernöjda. 

Nu får jag hålla det jag lovat och tok-turista i storstan. Vi börjar därför med en sväng till Skansen på tisdag… vi och ett par tusen till. Vilket ska bli hur kul som helst! 

Grannen sa att det regnade på deras tomt idag. Jag är rätt så säker på att det kom en ordentlig skur på vår också. 

Fikonträd

Nu har det fått regn. Kan vi tänkas få ett par fikon också?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s