Semester – en tid för att ladda batterierna

on

Min fem veckors semester är snart slut. Varför man behöver semester emellanåt är för att ladda batterierna. Om jag gjort det de senaste veckorna? Oh ja! Flera gånger om. 

Vi har träffat så många släktingar och vänner som gett mig så mycket energi så jag känner att batteriet är fulladdat och jag är redo att börja om å jobba igen. 

På tal om batteri. En grej jag gjorde redan på vår första resa under semestern (inte den till Helsingör) var att skriva familjens efternamn med spritpenna på iPhone/iPad laddarna. Knasigt  kanske nån tycker. Hur svårt kan det vara att hålla reda på sin laddare? I princip omöjligt svarar jag då. Om det hjälpt oss och andra vi har besökt under de här veckorna så är svaret JA 😊

Skellefteå
Hemma
Gotland, Fårö, Visby
Stockholm

Borta bra, men hemma bäst! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s