Idag ringde jag polisen två gånger

on

Först ringde jag en av mina bästa vänner på väg hem från jobb. Han är polis. Det var inget akut ärende, men ack så viktigt. Vi behövde styra upp lite inför nästa gång vi ska ses. 

Tack vare en väldigt flitig helg så behövde jag inte göra mycket mer i trädgården idag än att vattna i växthuset. Det innebar ett par timmar fritid. Jag förmådde mig inte att gå in och slappa så jag kom fram till att ta mig en promenad till havet. Inte lika lång som förra måndagen utan en lite lagom. En på ca fyra km så att jag gott å väl skulle hinna hem till Idol. 

När jag svängde in på det nybyggda området innan vårt så stod två personer där och pekade mot en tomt. På tomten ligger en död älg. 

Där kan den inte ligga tänkte jag och ringde 11414. Efter ca. 20 minuter kom jag fram och blev vidarekopplad. Efter ytterligare 40 minuter gav jag upp och la på luren och även ett SMS till de som äger tomten. 

Grattis ni har en död älg i er nya trädgård! Som tur var så ligger den utanför deras tomt och någon kommer kanske och tar bort den i morgon. 


Inte en helt vanlig syn. Om jag hann hem till kl.20? Japp jag hann, även idag.

2 kommentarer Lägg till

 1. Märith simon skriver:

  Påkörd???

  Gilla

  1. flitigaliza skriver:

   Kanske av tåget, men då har den gått en bra bit. Såg inte alls skadad ut.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s