Slappa i fåtöljen torsdag 

on

Nu var vi där eller här eller faktiskt redan för två veckor sen. Slappa-i-fåtöljen-höst-torsdag.

Nu händer det inte mycket utomhus. Gräset växer knappt och gurkplantorna har gulnat. Visst finns det en och annan blomma på dem men jag har svårt att tro att det blir fler gurkor i år. Ett par tomater till kan vi nog få njuta av. 

Men det vi kan njuta av mest nu är vår sköna soffa, våra mysiga kuddar och filtar, inomhusvärmen och en höst fylld av nya serier och filmer som vi ännu inte sett. Dvs. dags för hobby nummer två att ta plats.

Kisse är givetvis med på noterna och tycker att det är en bra idé att bara vara och hänga framför TVn. Är man gjord av socker så är man. Hon går helst inte utomhus när det regnar…. jag tror att hon tror att hon smälter då.


Avslappnad kisse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s